Η πόλη σου:
 • Λάρνακα
 • Λεμεσού
 • Λευκωσία
 • Πάφος
77 77 22 10 +357 96 68 92 25
Η γλώσσα σου:
 • Ελληνικά
 • English
 • Русский

Μενού

Προφίλ Εταιρίας

Καλώς ήρθατε στην One Visit Solution.

Εδώ, δίνουμε ολοκληρωμένη λύση σε κάθε κατασκευή. Είτε πρόκειται για ένα μεγάλο κατασκευαστικό έργο, είτε για την απλή ιδιοκατασκευή (DIY), στην One Visit Solution θα βρείτε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε στην καλύτερη ποιότητα και την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Ξεκινώντας τη δραστηριότητά της στην εισαγωγή και πώληση δομικών υλικών και συστημάτων το 2017, η One Visit Solution είναι η πιο σύγχρονη εταιρεία που καλύπτει κάθε απαίτηση του επαγγελματία στον κατασκευαστικό χώρο, αλλά και του ερασιτέχνη μάστορα.

Σήμερα διαθέτουμε ένα κεντρικό κατάστημα 800 τ.μ. στη Λεμεσό, καθώς και δύο μεγάλες αποθήκες σε Λεμεσό και Πάφο (2.000 τ.μ η κάθε μια), ενώ σύντομα η εταιρεία επεκτείνει και την δραστηριότητά της online με ένα δυναμικό e-shop.

Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα δομικών υλικών και εργαλείων, μονωτικών/στεγανωτικών υλικών, χρωμάτων και ειδών υγιεινής/μπάνιου, καθώς και αποκλειστική συνεργασία με επώνυμες εταιρείες, όπως οι Henkel - στα brand Ceresit και Polybit- Technonicol, Atria, Knauf και πολλές άλλες.

Όλοι οι εργαζόμενοι μας εργάζονται γύρω από ένα κοινό όραμα: να είμαστε πρωτοπόροι στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμα υλικά για να προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις και συστήματα και να εξυπηρετούμε την κάθε ανάγκη σας.

Για την One Visit Solution, η εμπειρία του κάθε πελάτη έχει αξία. Προτεραιότητά μας είναι η προσιτή και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς και είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει ενημερωμένες λύσεις γρήγορα και υπεύθυνα. Οι πελάτες έχουν άμεση πρόσβαση σε χρήσιμες ιδέες και συμβουλές, η υπηρεσία Drive Thru διευκολύνει την αγορά των προϊόντων που χρειάζεστε, όταν τα χρειάζεστε, ενώ η σχέση εμπιστοσύνης συνεχίζεται και μετά την αγορά, αφού προσφέρουμε άριστη τεχνική υποστήριξη.

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας τον Μάιο του 2017 και διατηρώντας το όραμα και τις αξίες μας αμετάβλητες όλα τα χρόνια, εργαζόμαστε για τη βελτίωση και ανάπτυξη κάθε σπιτιού, κτιρίου, αλλά και ολόκληρης της Κύπρου. Αυτός είναι ο λόγος για τη συνεχιζόμενη επιτυχία μας μέχρι σήμερα, και ο λόγος για τα επιτεύγματά μας στο μέλλον.

Πλεονεκτήματα

 • Εύρος

  Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας πάνω από 22,000 είδη

 • Επιστροφές

  Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε καποιο αγορασμένο προιόν - Το κάνουμε όσο πιο απλά γίνεται.

 • Παράδοση

  Μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα παράδοσης κατά την παραγγελία. Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 100 €.

 • Ποιότητα

  Ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων σύμφωνα με το ISO 9001